2007-04-15

Låt inte sd smyga i buskarna

SvD: Sd-problem med lokal oroar Ask
Det finns fler som oroar sig över att sverigedemokraterna (sd) inte kan ha sin kongress någonstans, fler än Beatrice Ask.

Lars Ströman skriver på ledarsidan i Nerikes Allehanda att Örebro kommun borde bjuda in sd.

Och i opinionsmätningarna ökar antalet som skulle rösta på sd om det vore val idag. Självklart måste alla klutar sättas till för att hejda den utvecklingen.

Det är inte särskilt smart att ge sd poäng genom att hindra dem att hyra en lokal. Hur ska vi kunna bemöta deras argument om vi inte får dem framförda i full frihet. Underjordiska organisationer har vi fått nog av.

Vi bör också tänka på vad som hände i Tyskland på 30-talet. När nazisterna fick makten förbjöds de andra partierna.

5 comments:

Anonymous said...

Och så det obligatoriska påhoppet i sista stycket. : )

Anonymous said...

Fortsatt lilla julafton för mångkultur-förespråkarna. Det är så här det ser ut i förorten, och de vill att utvecklingen ska fortgå, då måste de ju tycka att detta är en positiv nyhet: http://sydsvenskan.se/malmo/article231930.ece

Anonymous said...

Nu får det fan vara nog! http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_15115996.asp

Anonymous said...

Vilket ovanligt grepp med den påstådda nazistkopplingen, verkligen nyskapande du. Jag är mäkta imponerad!

Det blir med största sannolikhet riksdagen i nästa val för SD och jag är en av dem som har förstånd och förståelse nog att rösta på dem. De allra flesta svenskar är jäkligt trötta på massinvandringen - det är ett faktum. Och om folk bara inser vilka konsekvenser och vilka kostnader den förda invandringspolitiken har fått och kommer få så kan väljarstödet för SD snabbt skjuta i höjden! Låt oss sikta mot stjärnorna!

/Robin Persson

Anonymous said...

Jag ser igenom sånt här skit som skrivs på vänsterpackets bloggar och röstar självklart på det demokratiska valet Sverigedemokraterna!
Man ska kunna straffa folk för mordbränder och misshandel, sätta stopp för extremvänsterns organisationer som öppet erkänner misshandel och andra brott på egen hemsida! sätt polisen på span, organisationer som begår brott, som alla vet begår brott öppet som AFA etc.